Cyriel de Graaf

Ik  ben afgestudeerd Sportkundige - Sport en Bewegingsagogie- (HBO HAN Arnhem/Nijmegen), met als specialisatie Nutrition & sportvoeding.  

Ook heb ik de post-HBO opleiding tot Leefstijlcoach aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid (AVLEG) gevolgd.  

Sinds 2016 coach en begeleid ik mensen op het gebied van voeding en bewegen. Ik heb dit gedaan in drie verschillende bedrijven. 

In 2019 ben ik met mijn eigen bedrijf (CR Leefstijlcoaching) gestart. 

Sinds 2020 ben ik tevens gecertificeerd Stoppen met roken coach.

Voeding, bewegen en gedrag

Wil je blijvend afvallen en een gezond gewicht vasthouden, dan is vooral de factor gedrag cruciaal. Veel mensen weten hoe er gezond gegeten moet worden of hoe vaak je moet sporten, maar dat wil nog niet zeggen dat het ook lukt om dit in gedrag om te zetten. Laat staan om dit blijvend vast te houden. Behalve hiervoor kun je bij mij ook terecht om meer energie te krijgen, minder stress te ervaren en fitter te worden.  Als leefstijlcoach ben ik grondig en gecertificeerd opgeleid om via diverse trajecten mensen te begeleiden naar een succesvolle en blijvende aanpassing van hun leefstijl en vooral op het gebied van voeding en bewegen. In de praktijk komen er nog allerlei andere zaken bij die dit (negatief) kunnen beïnvloeden. Ook daar gaan we dan mee aan de slag.

Stoppen met roken

Sinds 2020 verzorg ik stoppen met roken cursussen voor particulieren en bedrijven. Ik ben gecertificeerd om deze begeleiding te mogen geven en werk hiervoor samen met Sinefuma.

De stoppen met roken cursussen worden regelmatig gegeven in Apeldoorn en omgeving.


Maatwerk

CR Leefstijlcoaching begeleidt jou om stap voor stap je gedrag te veranderen, op een manier die bij jouw leven past. Heb je kinderen, last van blessures, slaapproblemen of een drukke baan? Geen probleem, er wordt gezocht naar passende en haalbare oplossingen. De coach bepaalt niet zomaar wat er allemaal moet gebeuren. Jij bent degene die dat doet, in samenwerking met de coach.

Leefstijlverandering is dé oplossing voor problematiek in de gezondheidszorg zoals diabetes type 2, hart en vaatziekten en overgewicht. Zo’n verandering kan voorkómen dat je ziek wordt en dit bespaart je veel leed en kosten. Daarnaast zorgt het ervoor dat je bewuster wordt van je gedrag en helpt het je met het positief ombuigen van standaard gewoontes en patronen. Op deze manier ontwikkel je op jouw manier een gezonde leefstijl die bij je past.

SPHBO registratienummer
152488-149575

AGB code 90109097

Gecombineerde Leefstijl Interventie

CR Leefstijlcoaching verzorgt de, door alle zorgverzekeraars vergoede, CooL leefstijlinterventie (GLI).

Stoppen met roken

CR Leefstijlcoaching werkt voor het Stoppen met Roken programma onder andere samen met Sinefuma en Blue Zones Apeldoorn