Over

CR Leefstijlcoaching adviseert en begeleidt met betrekking tot voeding, beweging én gedrag. Wil je blijvend afvallen en een gezond gewicht vasthouden dan is vooral de factor gedrag cruciaal. Veel mensen weten hoe er gezond gegeten moet worden of hoe vaak je moet sporten, maar dit wil nog niet zeggen dat het ook lukt om dit in gedrag om te zetten. Laat staan om dit blijvend vast te houden.

CR Leefstijlcoaching begeleidt jou om stap voor stap je gedrag te veranderen, op een manier die bij jouw leven past. Heb je kinderen, last van blessures, slaapproblemen en een drukke baan? Geen probleem, er wordt gezocht naar passende en haalbare oplossingen. De coach bepaalt niet zomaar wat er allemaal moet gebeuren.  Jij bent degene die dat doet in samenwerking met de coach.

Leefstijlverandering is dé oplossing voor problematiek in de gezondheidszorg zoals diabetes type 2, hart en vaatziekten en overgewicht. Zo’n verandering kan voorkómen dat je ziek wordt en dit bespaart je veel leed en kosten. Daarnaast zorgt het dat je bewuster wordt van  je gedrag en  helpt het je met het positief ombuigen van standaard gewoontes en patronen. Op deze manier ontwikkel je op jouw manier een gezonde leefstijl die bij je past.


Leefstijlcoach Cyriel de Graaf is afgestudeerd Sportkundige (HAN Arnhem/Nijmegen met als specialisatie Nutrition & sportvoeding). Op dit moment volgt Cyriel de opleiding tot Leefstijlcoach aan de Academie voor Leefstijl en gezondheid in Zeist.